Факультет фізичної культури

Участь представників університету в бізнес-форумі та успіх команди стартаперів на конкурсі бізнес-ідей

Команда Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка успішно взяла участь у конкурсі бізнес-ідей, організованому Кам’янець-Подільською міською радою. Розробники цифрового гоніометра планують продовжити роботу з удосконалення прототипу інноваційного пристрою.

Сертифікат переможців стартапери отримали під час бізнес-форуму «Підтримка та промоція бізнесу Кам’янеччини: експорт, відновлення, масштабування», який відбувся в межах грантового проєкту «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за фінансової підтримки ЄС та уряду Німеччини. До участі у форумі долучились керівник відділу фандрайзингу Вероніка Буторіна; доцент кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання Вадим Зданюк; доцент, завідувач кафедри кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання Евеліна Жигульова; доцент, завідувач кафедри фізики Сергій Оптасюк; доцент, завідувач кафедри комп’ютерних наук Віталій Іванюк; здобувачі вищої освіти.

Розвиток стартапінгу в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка поступово залучає як науково-педагогічних працівників, так і здобувачів освіти до проведення прикладних досліджень, врахування запитів українського та світового ринку, створення конкурентноздатних інноваційних продуктів.

Відділ фандрайзингу

Участь представників університету в бізнес-форумі та успіх команди стартаперів на конкурсі бізнес-ідей
Прокрутка вгору