Факультет фізичної культури

Про проведення наукової конференції студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2022-2023 навчальному році на факультеті фізичної культури

4 квітня 2023 року на факультеті фізичної культури у межах роботи конференції студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2022-2023 навчальному році  відбулося засідання секції «Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини».

Відповідно до тематичного профілю, секція була поділена на три підсекції.

Перша підсекція «Теорія і методика фізичного виховання» охоплювала розгляд різноаспектних питань щодо оздоровчих технологій з фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти.

Робота підсекції у звязку з безпековою ситуацією проходила в змішаному режимі.
З науковими доповідями виступили більше 20 здобувачів вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура).

Найкращими визнано доповіді:

 Вячеслава ЛУЦЕВА, студента 3 курсу СВО «бакалавр»,

Владислава ХРЕЩЕНЮКА, студента 3 курсу  СВО «бакалавр»,

Сергія ПОТАПЧУКУ, студента 1 курсу  СВО «магістр»,

У межах роботи другої підсекції «Спорт і спортивні ігри» відбувалися жваві обговорення дискусійних питань щодо теоретичних, практичних та

оздоровчих аспектів удосконалення в спортивній діяльності. Засідання підсекції проходило в онлайн форматі, за допомогою додатку Google Meet.

Керівник підсекції – Майя ЗУБАЛЬ, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент. Секретар підсекції – Ірина РАЙТАРОВСЬКА, старший викладач.

У роботі підсекції взяли участь 38 студентів та їхні наукові керівники. З доповідями виступили 28 здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» і «магістр».

Аналіз доповідей та повідомлень  дозволяє зробити висновок, що спрямованість досліджень актуальна, охоплює широкий спектр проблем з фізичної реабілітації, фізичного виховання та спортивного тренування дітей різного шкільного віку і студентської молоді.

За результатами доповідей визначили переможців. Ними стали:

Ігор ОСТРОВСЬКИЙ, студент 1 курсу факультету фізичної культури СВО «магістр», Олександра ЦІСАР, студентка 2 курсу факультету фізичної культури СВО «бакалавр», Владислав ЯБЛОНСЬКИЙ, студент 4 курсу факультету фізичної культури СВО «бакалавр», Дмитро БІЛЯНСЬКИЙ, студент 3 курсу факультету фізичної культури СВО «бакалавр», Каріна СТРЕЛЬБІЦЬКА, студентка 3 курсу факультету фізичної культури СВО «бакалавр», Катерина МИХАСИК, студентка 3 курсу факультету фізичної культури СВО «бакалавр», Сергій КУДІНОВ, студент 4 курсу факультету фізичної культури СВО «бакалавр».

У межах роботи підсекції Фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання були заслухані доповіді 9 доповідей здобувачів вищої освіти. У ході конференції висвітлювались питання пов’язані із теоретичним та практичним обґрунтуванням інноваційних технологій оздоровлення організму.
За результатами доповідей визначили переможців. Ними стали:

Ілля ПЯНКОВСЬКИЙ, студент 2 курсу факультету фізичної культури,

Юлія СНІГУР, студентка 2 курсу факультету фізичної культури,

Артем БОГУЦЬКИЙ, студент 2 курсу факультету фізичної культури

 

Марина ЧИСТЯКОВА – заступник декана з наукової роботи та міжнародних зв’язків

Про проведення наукової конференції студентів і магістрантів за підсумками НДР у 2022-2023 навчальному році на факультеті фізичної культури
Прокрутка вгору