Факультет фізичної культури

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ДОЗВІЛЛЯ СТУДЕНТІВ

Факультет фізичної культури спільно з профкомом студентів, аспірантів та докторантів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка 27 листопада 2019 року провели брейн-ринг під назвою «Інтелектуальний марафон» серед студентів Камʼянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Цей захід уже став традиційним і проводиться 6-й рік поспіль з метою популяризації спортивного та олімпійського руху, пропаганди гуманістичних ідей та цінностей у студентському середовищі, організації змістового дозвілля студентів.

В кожній грі брали участь дві команди, які складалися з 5 учасників, відповідно до сформованої за результатами жеребкування турнірної сітки. Розіграш проходив за системою Double Elimination (до двох поразок). Після 2-ї поразки команда втрачала право змагатись далі.

Всі ігрові запитання були об’єднані цікавими фактами спортивної тематики.

Правильна відповідь оцінювалася в одне очко. Перемагала команда, яка першою набирала 3 очки у відбіркових іграх і 5 очок у фіналі.

У брейн-рингу брали участь збірні команди університету:

  • команди 1-го курсу факультету фізичної культури: «Сміливі» (FK1-B19), «Олімпійці» (FK2-B19), «Титани» (FKS-B19).
  • команди 2-го курсу факультету фізичної культури: «Фізруки». (FK1-B18), «Комета» (FK1-B18).
  • команди 3-го курсу факультету фізичної культури: «Месники» (FKS1-B17), «Вчителі »(FK1-B17).
  • команда природничого факультету.

До складу журі увійшли: голова журі – завідувач кафедри фізичного виховання Дмитро Солопчук, члени журі – заступник декана з навчальної роботи та забезпечення якості вищої освіти Аліна Боднар, голова спортивного клубу університету Вадим Воронецький,  секретар журі – студентка 4 курсу факультету фізичної культури  Віта Варик. Ведучий ‒ студент 4 курсу факультету фізичної культури Євген Чепенко. Члени журі виступили з привітанням та побажали студентам максимальної концентрації, олімпійського спокою та вдалої гри.

 Змагання виявились досить напруженими. У фіналі зустрілися команда «Месники», яка на той момент не мала жодної поразки і була головним фаворитом, та команда природничого факультету, яка, програвши одну гру, змогла сконцентруватися і в півфінальній зустрічі здолала команду 2 курсу «Комета» та стала головною несподіванкою турніру.

У фінальній грі команда природничого факультету продемонструвала свій бійцівський характер і завдала поразки команді-фавориту. Такий розклад у турнірній таблиці викликав необхідність проведення суперфінальної гри між цими командами. За результатами суперфіналу перемогу здобули студенти природничого факультету з рахунком 5:3.

Отже, призові місця розподілились таким чином:

І місце – команда природничого факультету.

ІІ місце – команда «Месники» (група FKS1-B17).

ІІІ місце – команда «Комета» (група FKS1-B18).

 

Переможці та призери були відзначені кубком, грамотами, олімпійською атрибутикою та солодкими призами. Нагородження відбувалось за сприяння факультету фізичної культури спільно з профкомом студентів, аспірантів та докторантів Кам’янець-Подільського національного університет імені Івана Огієнка.

За кількістю правильних відповідей кращим гравцем було визнано студента природничого факультету Павла Жука, якого нагородили  дипломом кращого гравця брейн-рингу «Інтелектуальний марафон», та подарунком від НОК України.

Слова подяки висловлюємо організаторам змагань, членам журі, учасникам, гостям, та усім, хто посприяв проведенню цього заходу!

 

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ДОЗВІЛЛЯ СТУДЕНТІВ
Прокрутка вгору