Факультет фізичної культури

XIV літня Універсіада України з настільного тенісу

З 9 по 13 травня в Чернігові пройшли змагання з настільного тенісу XIV літньої Універсіади України. Цього року лідерство захопив Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка. Студенти нашого вишу змагалися у всіх представлених категоріях і вибороли низку медалей.

Зокрема, в командному турнірі, де було представлено 13 областей та м. Київ, хмельничани посіли перші місця: команда юнаків у складі Антона Лімонова й Володимира Лушнікова, команда дівчат у складі Вероніки Гуд і Олени Налісніковської.

Парні змагання багато в чому повторили командні змагання, оскільки склад пар був такий же, як і в командах. Великий інтерес викликав турнір мікстових дуетів (юнак і дівчина). В результаті пари Антона Лімонова й Володимира Лушнікова та Вероніки Гуд і Олени Налісніковської отримали золоті медалі.

У змішаних парах Антон Лімонов з Веронікою Гуд стали переможцями, Володимир Лушніков з Оленою Налісніковською – бронзовими медалістами.

В індивідуальному розряді боротьба була не тільки напруженою, але й цікавою, тому що грали майстри міжнародного рівня. Антон Лімонов та Вероніка Гуд вкотре посіли перші місця, Олена Налісніковська стала срібною призеркою.

Вітаємо наших студентів з перемогою та бажаємо й надалі зберігати за собою перше місце!

XIV літня Універсіада України з настільного тенісу
Прокрутка вгору