Факультет фізичної культури

І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 017 ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ

Участь здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт факультету фізичної культури у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт вже є щорічною традицією наукової діяльності студентів. Цього року усі науково-педагогічні працівники кафедри керували написанням студентських робіт упродовж першого семестру 2023-2024 н. р. У конкурсі взяли участь 9 здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.

14 лютого 2024 року із використанням додатку ZOOM на кафедрі спорту і спортивних ігор відповідно до наказу ректора «Про проведення в університеті I туру конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році» від 16 листопада 2023 року за

№ 112-АГП був проведений І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 017 Фізична культура і спорт.

До складу журі увійшли:

  • Іван СТАСЮК – декан факультету фізичної культури, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент;
  • Юрій ЮРЧИШИН – завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент;
  • Марина ЧИСТЯКОВА – заступник декана з наукової роботи, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, старший викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання.

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти:

  • Олександра ГАВРИЛЮК – здобувачка групи FKS1-B22;
  • Дмитро САМУСЄВ – здобувач групи FKS1-B22;
  • Каріна СТРЕЛЬБІЦЬКА – здобувачка групи FKS1-B20;
  • Руслана ЛІВІНЕЦЬ – здобувачка групи FKS1-B20;
  • Гагік МАРТІРОСЯН – здобувач групи FKS1-B20;
  • Владислав КІНДЕЛЕВИЧ – здобувач групи FKS1-B21;
  • Віталій БОЙКО – здобувач групи FKS1-B21;
  • В’ячеслав ЛУЦЕВ – здобувач групи FKS1-М23z;
  • Сергій КУДІНОВ – здобувач групи FKS1-М23.

Усі конкурсні роботи відповідали Методичним рекомендаціям для написання студентських наукових робіт з галузі знань 01 Освіта / Педагогіка спеціальності 017 Фізична культура і спорт за освітньо-професійною програмою «Тренер з видів спорту», які затвердженні на засіданні кафедри спорту і спортивних ігор у 2021 році.

Попередньо членами журі роботи було перевірено на рівень унікальності за допомогою програми UNICHECK. Перевірку здійснювали члени журі.

Вячеслав ЛУЦЕВ представ конкурсну роботу на тему: «ДИФЕРЕНЦІЙНИЙ ПІДХІД ПІД ЧАС ЗАНЯТЬ ФУТБОЛОМ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ФІЗИЧНУ ПІДГОТОВЛЕНІСТЬ ФУТБОЛІСТІВ 11-14 РОКІВ».

Гагік МАРТІРОСЯН представив конкурсну роботу на тему: «ДОСЛІДЖЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНОГО РОЗВИТКУ ДЗЮДОЇСТІВ НА РІЗНИХ ЕТАПАХ СПОРТИВНОГО ЖИТТЯ».

Сергій КУДІНОВ представив конкурсну роботу на тему: «ВІРТУАЛЬНА РЕАЛЬНІСТЬ ЯК ЗАСІБ УДОСКОНАЛЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ».

Каріна СТРЕЛЬБІЦЬКА представила конкурсну роботу на тему: «ФІЗИЧНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНА ОСВІТА МОЛОДИХ СПОРТСМЕНІВ- ІГРОВИКІВ (НА ПРИКЛАДІ ВОЛЕЙБОЛУ)».

Олександра ГАВРИЛЮК представила конкурсну роботу на тему: «ПРОГРАМУВАННЯ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ФУТБОЛЬНИХ ВОРОТАРІВ НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНИХ ГРУП НА ЕТАПІ ЗМАГАННЯ».

Руслана ЛІВІНЕЦЬ представила конкурсну роботу на тему: «СТРУКТУРА ТА ЗМІСТ ШВИДКІСНО-СИЛОВОЇ ПІДГОТОВКИ МЕТАЛЬНИКІВ СПИСУ НА ЕТАПІ ПОПЕРЕДНЬОЇ БАЗОВОЇ ПІДГОТОВКИ».

Владислав КІНДЕЛЕВИЧ представив конкурсну роботу на тему: «СТАН ФІЗИЧНОГО РОЗВИТКУ ТА ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ЮНИХ БАСКЕТБОЛІСТІВ ГРУП БАЗОЇ ПІДГОТОВКИ ПЕРШОГО РОКУ НАВЧАННЯ В ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКІЙ СПОРТИВНІЙ ШКОЛІ».

Віталій БОЙКО представив конкурсну роботу на тему: «РОЗВИТОК ТЕХНІКО-ТАКТИЧНИХ НАВИЧОК У СПОРТСМЕНІВ В НАСТІЛЬНОМУ ТЕНІСІ З УРАХУВАННЯМ ІНДИВІДУАЛЬНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВЕГЕТАТИВНОЇ РЕГУЛЯЦІЇ ОРГАНІЗМУ».

Дмитро САМУСЄВ представив конкурсну роботу на тему: «ПОРІВНЯЛЬНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ТРЕНУВАЛЬНИХ МІКРОЦИКЛІВ З ПЕРЕВАЖНОЮ СПРЯМОВАНІСТЮ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ КВАЛІФІКОВАНИХ ВОЛЕЙБОЛІСТІВ».

Кожна робота була результатом наполегливої праці здобувачів вищої освіти, самостійним науковим дослідженням у сфері фізичної культури і спорту. Доповіді студентів супроводжувались презентаційними матеріалами, яскравими прикладами та експериментальними даними.

За результатами конкурсу:

  • І місце посів здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня

Сергій КУДІНОВ.

  • ІІ місце посів здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня

Владислав КІНДЕЛЕВИЧ.

  • ІІІ місце посіла здобувачка вищої освіти першого (бакалаврського) рівня

Олександра ГАВРИЛЮК.

 

Бажаємо переможцям та всім учасникам не зупиняти свою науково- дослідницьку діяльність та працювати над дослідженням актуальних проблем майбутньої сфери діяльності.

Підготував завідувач кафедри спорту і спортивних ігор Микола ПРОЗАР

І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 017 ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ
Прокрутка вгору