Факультет фізичної культури

Про вступну кампанію випускникам Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

Уже зовсім скоро розпочнеться найважливіший період для майбутніх студентів — вступ до університету. Ще не всі випускники ліцеїв остаточно визначилися зі своєю майбутньою професією та закладом вищої освіти, який допоможе освоїти обраний фах.

Днями відбулася  зустріч науково-педагогічних працівників К-ПНУ з випускниками Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Хмельницької області.

Відповідальний секретар приймальної комісії, кандидат філософських наук, старший викладач кафедри політології та філософії Василь Чабанов  розповів ліцеїстам історію університету, окреслив перелік освітніх програм та надав вичерпну інформацію про умови вступу до університету у 2024 році. Особливу увагу Василь Григорович звернув на можливість навчання на військовій кафедрі К-ПНУ й присвоєння після закінчення навчання офіцерського звання «молодший лейтенант запасу».

Кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Володимир Мисів ознайомив випускників зі спеціальностями факультету фізичної культури. Він розповів про потужну матеріально-технічну базу, відомих випускників і перспективи подальшого працевлаштування. Володимир Михайлович звернув увагу на здобуття якісної вищої освіти для успішної реалізації свого потенціалу в майбутньому.

Сподіваємось побачити знайомі обличчя в стінах К-ПНУ!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету

Про вступну кампанію випускникам Кам’янець-Подільського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою
Прокрутка вгору