Факультет фізичної культури

Науково-педагогічні працівники та студенти К-ПНУ отримали нагороди до Дня фізичної культури та спорту

9 вересня в Україні відзначили День фізичної культури та спорту. З нагоди свята науково-педагогічних працівників та студентів К-ПНУ нагородили подяками та почесними грамотами.

Хмельницька обласна військова адміністрація, спільно з Хмельницькою обласною радою та Хмельницьким обласним управлінням молоді , фізичної культури та спорту привітали кращих спортсменів, тренерів і викладачів Хмельниччини та нагородили: науково-педагоігчних працівників К-ПНУ: Івана СтасюкаВолодимира Ліщука та Василя Коробчука;  студентів факультету фізчиної культури К-ПНУ: Катерину МулярМарію РоманенкоАндрія Атаманюка, Ігоря КізимуДениса Баблюка, Антона Балакая, Олександру Чернуху, Дмитра Курдибаху, Дарину Нагуляк.

Також грамотами нагородив виконавчий комітет Кам’янець-Подільської міської ради: науково-педагоігчних працівників Івана Стасюка, Юрія Юрчишина, Василя Коробчука та Дмитра Бойка; студентів: Олександру ЧернухуІрину Шершал, Валерію СокальськуЮрія Кожухара та Антона Балакая.

Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України нагородив почесними грамотами і подяками: викладачів: Івана СтасюкаОлександра АлєксєєваМихайла Гуску, Євгена КозакаВасиля Ліщука, Олега Вергуша, Василя Мазура, Миколу ПрозараСергія Потапчука, Ірину Райтаровську, Вадима Стасюка, Юрія Юрчишина, Аліну Боднар, Віту Кривіцьку, Юлію Петрову.

Щиро вітаємо науково-педагогічних працівників, студентів, тренерів, спортсменів Університету Огієнка! Бажаємо спортивних та життєвих перемог, успіхів у всіх звершеннях!

Пресцентр

Науково-педагогічні працівники та студенти К-ПНУ отримали нагороди до Дня фізичної культури та спорту
Прокрутка вгору