Факультет фізичної культури

Відкритий кубок ректора К-ПНУ імені Івана Огієнка з дзюдо

24.09.2019 р. в залі одноборств відбувся відкритий Кубок Ректора К-ПНУ імені Івана Огієнка з дзюдо присвячений 70-річчю заснування факультету фізичної культури в абсолютних вагових категоріях серед чоловіків та жінок, а також майстер-клас для юних дзюдоїстів початкової підготовки ДЮСШ №2.

З надзвичайним інтересом юні дзюдоїсти та студенти споглядали за поєдинками майстрів дзюдо в рідних стінах університету. Затаївши подих за захоплюючими поєдинками спостерігали учні ДЮСШ та їх батьки. Вперше в абсолютних категоріях серед чоловіків та жінок брали участь члени і кандидати в члени збірної команди України з дзюдо студенти факультету фізичної культури Гориславський Юрій (МСУ), Семков Станіслав (МСУ), Пасічник Артур (МСУ), Рось Артем (КМСУ), Веркуш Євген (МСУ), Перебийнос Дмитро (КМСУ), Бабенко Олексій (МСУ), Мамедов Фарід (МСУ), Наверіані Сандро (КМСУ), Мишалов Сергій (МСУ), Колосова Ганна (КМСУ), Рудіч Вікторія (МСУ).

В упертій та зворушливій боротьбі за результатами поєдинків серед чоловіків та жінок в абсолютній ваговій категорії бронзовими призерами відкритого Кубку Ректора з дзюдо стали Гориславський Юрій та Пасічник Артур, срібло вибороли Бабенко Олексій та Колосова Ганна, чемпіонами змагань стали Веркуш Євген та Рудіч Вікторія.

Вітаємо всіх учасників та переможців змагань!

Відкритий кубок ректора К-ПНУ імені Івана Огієнка з дзюдо
Прокрутка вгору